Servicelijn

Wij bellen u gewoon terug...

Vul uw naam en telefoonnummer in!
Uw naam:
Uw telefoonnummer:


Mogelijkheden

Hoe werkt MijnLeencoach.nl...

Klant toevoegen

MijnLeencoach.nl heeft aan alles gedacht om de persoonlijke gegevens zorgvuldig en eenvoudig in te vullen. Met de persoonlijke gegevens wordt de werk- en financiële situatie in kaart gebracht die noodzakelijk zijn voor de bank die het krediet verstrekt.

De Quickscan

Als alle cliëntgegevens zijn ingevuld voert MijnLeencoach.nl de quickscan uit. U ziet in een enkel oogopslag waar problemen kunnen ontstaan of kansen liggen in het afsluiten van het consumptief krediet.


Het klantprofiel

Nadat de quickscan is uitgevoerd, brengt MijnLeencoach.nl de mogelijkheden van onze producten bij u in beeld. Vervolgens bespreekt u samen met uw cliënt de mogelijkheden en beperkingen van het consumptief krediet. Hiermee sluit u een geheel verantwoord contract.


Status aanvraag

MijnLeencoach.nl zorgt voor de uiteindelijke verwerking van de aanvraag maar u blijft altijd op de hoogte. U ontvangt automatisch een email als de status van uw aanvraag wordt verwerkt of wordt aangepast.


Opmerkingen

Hier kunt u eventuele opmerkingen plaatsen welke betrekking hebben inzake de kredietaanvraag van uw cliënt.


Support op afstand

Door middel van deze applicatie “kijkt u over onze schouder mee”. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan de opmaak van het financieringscontract.


Downloads

Hier kunt u documentatie downloaden van de financieringsmaatschappijen.